donderdag 12 januari 2017

FIRST THINGS FIRST

 

voordat we iets gaan ondernemen, is er eerst het ontbijt, alles wat je zou willen eten, is er, van fruit, broodjes, pannenkoek, eitjesbakkende koks, salades, sushi en de mogelijkheid om zelf een soepje te maken met allemaal verse ingrediƫnten.

befor doing anything, there's the breakfast buffet, everything you could possibly think of to eat, it's there. You can even assemble fresh ingredients and make your own soup!

CHECKING IN

 

De komende dagen acclimatiseren we in de Marina Mandarin, ook hier is het nog stil en rustig, inchecken is binnen een paar minuten geregeld, kamers naast elkaar op de 21ste etage. Kamer met minibalkon, maar als we willen, kunnen we naar buiten, het is hier 's morgens vroeg al meer dan 25*C met een hoge luchtvochtigheid. Het verschil in buitentemperatuur en ge-airconditionede ruimtes is groot, een kwartiertje wandelen en je bent hier weggesmolten..,



 

SINGAPORE

De vlucht naar Singapore verliep zonder problemen en (gevoelsmatig) erg snel. We komen aan rond 06.00 in de ochtend en het is erg rustig op het vliegveld, bagage komt vrijwel direct, geen lange rijen bij Immigration en voordat we het weten, zijn we al bij ons hotel!
 


woensdag 11 januari 2017

BOYS AND GIRLS

  

READY FOR BOARDING

Zonder gedoe ontbijt, uitchecken hotel, inchecken Singapore Airlines, security, paspoortcontrole, taxfree shopping area bekeken, krant gekocht en nu klaar om bij gate G3 over een paar minuten te boarden. De vlucht duurt ingeveer 12 1/2 uur, tijd genoeg om rustig wat te lezen, te eten, te slapen... volgende update kont vanuit Singapore!
 

dinsdag 10 januari 2017

DOWN UNDER




Since we're going to the other side of the world, really down under, we decided it's best to start with putting all the ( empty) wine bottles upside down. Here's to a very nice Yealands Estate Sauvignon Blanc from New Zealand! Nothing beats a good beginning!




EN ROUTE



Zonder gestress alles ingepakt (ja, alles: tandenborstel, paspoort, credit card) en om 13.30 door Luc opgehaald. Vanavond komen Adrianne en John ook vanuit Londen naar het Sheraton hotel, een mooie, lange en zeker gezellige vakantie voor de boeg.
's-Heerenberg laten we in een waterig zonnetje achter.

Without any problem or stress, we  arrived at the Sheraton Hotel, Schiphol. Very relaxed journey here, Luc drove us to the airport hotel.We'll have some time to kill before Adrianne and John arrive from London, but we'll manage: in the hotel bar, I guess...

en ze zijn onderweg deze kant op, leuke vliegtuigmaatschappij: bird of paradise...

And, they're on their way from London to Amsterdam, earlier than scheduled, nice name for the plane: bird of paradise!