maandag 23 januari 2017

KERIKERI/MARSDEN WINERY ESTATE

 
Vrijdag, 20 februari, 2017

Ontbijten: deze morgen zijn er gebakken eitjes, er is alleen geen fatsoenlijke koekenpan, dat valt kok Wim toch wel tegen. Bakken in een hapjespan maakt het extra moeilijk om ze sunny-side-up op de boterham te krijgen. (Beetje gemopper...) daarna richting Pompellier House, weer met de Ferry naar Russell, intussen hebben we de mevrouw van de navigatie niet meer nodig. We hebben bij de Marsden Winery een lunchafspraak laten boeken, in 2006 zijn Wim en ik hier nl. ook geweest, we zijn benieuwd of we nog iets zullen herkennen. Qua tijd kan het allemaal net, een uitgebreide rondleiding in Russell slaan we over, wél lekkere koffie gedronken en van de prachtige omgeving genoten.

 

 

Bij de Marsden Winery zijn we precies op tijd om nog te kunnen lunchen, buiten onder de druiveranken, het is er, gek genoeg niet druk, de wijn prima, de bediening gezellig en attent en het eten heerlijk (wij zien de late lunch als een early dinner)! 

 
 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten