woensdag 22 februari 2017

FAST FORWARD

 
Woensdag 22 februari 2017

Voor het gemak slaan we eventjes een paar dagen om meteen verder te webloggen vanaf het moment dat we op Hobart AirPort staan te wachten op Maria en Wim. (Uiteraard staat Wim klaar met een bordje in de hand, mochten ze ons eens niet herkennnen 😉).

 
 
Zonder vertraging binnen, we hebben nog maar nét tijd om het vast te leggen.  We hebben van alles bij te praten, reiservaringen, wat gaan we allemaal samen ondernemen hier op Tasmanië, wat hebben wij allemaal al meegemaakt, hoe gaat het thuis, enz. enz. Het wachten op de bagage duurt niet lang en rond 16.30 zijn we al op weg richting Swansea. Het is stralend weer en zoals wij de afgelopen weken al hebben ervaren: na 16.00 ligt het hele leven hier bijna stil (zo lijkt het tenminste!). Er is weinig verkeer op de weg en iets na zessen zijn we al op de (eerste) plek van bestemming: Piermont!


 

 
Onderweg naar Swansea: uitzicht op Freycinet schiereiland en Schouteneiland. 

 

We hebben twee cabins/appartements naast elkaar met een balkon!
 

 
met recht een (bad)kamer met uitzicht!
 
 

Klaar om tembaar genieten van een goed diner (dat lukt) met een glaasje bier/wijn (lukt ook) een attente gastheer/ober (Ludo uit Frankrijk, ook goed gelukt) en dan besluiten we de avond op het balkon met kaas en een (klein) glaasje whiskey. We doen de lamp buiten uit en daar is de Melkweg!! Zelden zo mooi gezien en het is echt jammer, maar deze dag is op een half uurtje na voorbij. Tijd om naar bed te gaan, morgen meer, veel meer!


2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verrek, ik dacht eerst: Dat is toevallig, ook een Wim en Maria. Maar het zijn Wim en Maria! ;-)
    Doe ze de hartelijke groeten, en dan weet ik dat ik deze week geen moeite meer hoef te doen om de Medisch Contact langs te brengen. Komt vanzelf weer. Jullie ook nog een fijne tijd! Groeten, ook van Irene, Bart

    BeantwoordenVerwijderen