maandag 20 februari 2017

WHAT TO DO?

We beginnen de dag met een rustig ontbijt en gaan daarna de stad in. Gisteravond hebben we al een bustrip geboekt voor a.s. vrijdag: naar Bruny Island. Wim had vantevoren de weersvoorspelling bekeken en vrijdag zag er beter uit dan donderdag. We worden om 08.50 vlak bij ons hotel opgehaald, hoe gemakkelijk wil je het hebben?!
Bij de dames van het hotel vragen we of ze een autoverhuurder kunnen vinden die Range Rovers verhuurt, en als we in de loop van de middag terug zijn in het hotel, kunnen we alles meteen regelen voor a.s. zaterdag, dan wordt er een Range Rover Sport naar het hotel gebracht.
De eerste aankoop in Hobart is meteen een hele mooi: een oude gravure van noordelijk Nederland en een deel van Duitsland en Scandinavië, door een een Nederlander gemaakt (I. Thirion). Ook deze gaat op de post!
We maken een afspraak voor morgenvroeg voor ons allebei bij een kapper, We Care, we eten sushi aan de haven, kopen ergens spullen van Ice Breaker (in de opruiming hier) en gaan langs het postkantoor om voor Bente iets leuks op de post te doen.


 

Midden in de stad een verbouwing, met behoud van de oude gevel!

 
en we zorgen dat we genoeg drinken!

1 opmerking: