woensdag 22 februari 2017

HOBART - SWANSEA

Zaterdag 11 februari 2017

 

Onze huurauto wordt rond de middag gebracht, dus hebben we tijd om over de Salamanca Market te slenteren en wat mee te maken van de eerste Regatta-dag. Nog steeds kun je opmdeze wekelijkse Market de meest originele en lekkere producten van Tasmanië kopen. Het is druk, maar de sfeer is gemoedelijk en iedereen wil wel een praatje maken, ook al sta je alleen te kijken en heb je echt geen plannen om iets te kopen!

 
Overal wordt muziek gemaakt en we kunnen niet anders dan iedereen een kleinigheid geven.

Overal stands, nationaal en internationaal, die met boten, zeilen enz. te maken hebben. Veel foodstands en demonstraties die gedurende de komende dagen gegeven zullen worden, o.a. kookwedstrijden. Op Instagram volg ik o.a. Eloïse Emmett, zij is hier later vandaag. Check haar Instagram account voor nog meer festival foto's van deze dagen in Hobart.

 

Maar, wij moeten uitchecken en verder vandaag, dus na een uurtje, terug naar het hotel, op de parkeerplaats staat al een Range Rover klaar. Yep, dat is die van/voor ons de komende drie weken. Er is nog even wat geharrewar v.w.b. het betalen van de huurkosten (credit card 'doet' het niet), maar voorbereid op alles internetbankieren we het bedrag naar de verhuurfirma. We mogen zelfs al vertrekken vóór we kunnen laten zien dat het geld van onze rekening is afgeschreven. Het is voldoende als we t.z.t. even een screenshot van onze rekening sturen waarop de transactie staat. Tja, je zit hier op een eiland, ook als is dat anderhalf keer Nederland, dus waar zou je met een (onbetaalde) huurauto naar toe moeten? Maar toch, een goede service zo.

Nu nog de bagage in de auto, de navigatie instellen op Swansea en langzaam door alle drukte hier Hobart uit zien te komen - en dat lukt hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten