zaterdag 11 februari 2017

WAIHEKE ISLAND

 
Napier - Taupo - Waiheke

We willen de laatste dagen op Nieuw Zeeland nog naar Waiheke Island, eiland voor de kust van Auckland, uurtje met de ferry en de auto kan mee. Wim kreeg een tip toen we op het punt van vertrek stonden (afrekenmoment bij het Hilton 's-morgens op Schiphol). 

We vinden met hulp van een heel geduldige medewerkster van de Tourist Info (ze is minstens anderhalf uur voor ons bezig) een appartement op het eiland en ze reserveert de overtocht per ferry. De plaatjes op de website zijn veel belovend....
Omdat Taupo op de route ligt, gaan we bij het Hilton een kopje koffie drinken en genieten we van de sneeuw op de bergen in de verte.

 

De lunch een paar uur later in Tirau, in de buurt van Cambridge en Hamilton,  jammer genoeg geen tijd om dit leuke museum te bekijken, gemaakt van golfplaten! (Alles over Merino schapen & wol)

 

We stomen door naar de ferry,  we kunnen nog mee met de boot die om 17.00 uur vertrekt, een uurtje eerder dan gepland, ze wachten zelfs een paar minuten totdat we het papierwerk geregeld hebben.

 

 
 

Auckland verdwijnt langzaam uit zicht!
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige reis hebben jullie georganiseerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al twee weken bezig geweest om te communiceren met jullie via mijn smartphone, alleen laat deze dat niet helemaal toe.

    BeantwoordenVerwijderen